Tips voor een succesvolle samenwerking met een uitzendbureau
Het inhuren van personeel via een uitzendbureau kan een slimme zet zijn voor horecaondernemers. Het biedt flexibiliteit, bespaart tijd en helpt je bij het vinden
Het inhuren van personeel via een uitzendbureau kan een slimme zet zijn voor horecaondernemers. Het biedt flexibiliteit, bespaart tijd en helpt je bij het vinden
In de horeca draait het allemaal om gastvrijheid en beleving. Het personeel speelt hierin een belangrijke rol. Goed getraind horecapersoneel kan het verschil maken tussen
In de horeca is het vinden van goed personeel vaak een uitdaging. Heb je te maken met pieken in drukte of plotselinge uitval van medewerkers?
Het organiseren van een bedrijfsevenement is geen eenvoudige taak. Er zijn veel details die moeten worden geregeld om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.
Werken op festivals biedt horecapersoneel een unieke en zeer dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Veel jongeren zouden dit dan ook graag eens ervaren.
In de dynamische horeca-wereld is flexibiliteit steeds belangrijker. Flexibele werkuren kunnen niet alleen de bedrijfsvoering van een horecazaak verbeteren, maar ook het leven van horecapersoneel
Bij het organiseren van een evenement is de catering een van de belangrijkste aspecten. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, bruiloft, verjaardag of groot
Het organiseren van een evenement is een spannende, maar ook uitdagende taak. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, festival of conferentie, er komt
In de wereld van de horeca draait alles om timing. Of je nu een eettent runt of een festival organiseert, het juiste personeel op het
Seizoensgebonden drukte is een bekende uitdaging in de horeca. Of het nu zomer is en de terrassen vol zitten, of tijdens de feestdagen wanneer restaurants
De horeca staat al jaren voor een aanzienlijk personeelstekort. Een uitdaging waar bedrijven door heel Nederland mee te kampen hebben. Dit tekort is door de
De horeca is natuurlijk een bruisende sector die voortdurend in beweging is, en dat geldt zeker ook voor de arbeidsmarkt. Als werkgever in de horeca
Als horecaondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je personeelsplanning efficiënt te beheren. In een branche waar flexibiliteit en kwaliteit hand
Bij het organiseren van grote evenementen is het essentieel om grip te hebben op je ingehuurde medewerkers. Met de nieuwe incheck- en uitschrijfoptie van Felix
Heeft u een groter event en wilt u een handig overzicht van alle namen van de ingeplande medewerkers? Wanneer u doorklikt op het desbetreffende evenement
Wat is het SNA-keurmerk? SNA staat voor Stichting Normering Arbeid. Het SNA-keurmerk is speciaal bedoeld voor de uitzendbranche. Uitzendbedrijven die dit keurmerk krijgen, voldoen aan de
Felix wil voor de horeca- en evenementenbranche het beheren van de poule met flexibele horecamedewerkers elke dag een beetje eenvoudiger maken.
Adres: Vestdijk 59B, 5611CA Eindhoven
Telefoon: 085 – 109 1255
Email: [email protected]
Horecapersoneel voor:
Felix wil voor de horeca- en evenementenbranche het beheren van de poule met flexibele horecamedewerkers elke dag een beetje eenvoudiger maken.